שימושים
מים רותחים ב-100°C בכל רגע נתון. שימושי מאוד משעות הבוקר המוקדמות ועד לשעת השינה. גלו את כל מה שניתן לעשות עם קוקר.

תתפלאו לגלות באיזו תדירות אתם זקוקים למים רותחים במהלך היום. קמים בוקר, ואז? קפה. או תה. ואם יש לכם זמן, אולי גם ביצה קשה. יש לכם ילדים קטנים? אז תצטרכו להכין בקבוק חלב או דייסה ולעקר את הבקבוקים. שוב: מים רותחים.
במהלך היום יהיו עוד רגעים של קפה ותה, אך אתם משתמשים גם במים רותחים למשימות ביתיות. ניקוי מחבת הטיגון ההיא, למשל. הוצאת שעוות נרות מהפמוט.
בסביבות השעה ארבע אתם עלולים להרגיש חשק לארוחה קלה. בעזרת קוקר תוכלו להכין כוס מרק או אטריות אינסטנט תוך שניות. ואז מגיע הזמן לארוחת הערב. מקוסקוס מרוקאי ועד לאידוי כופתאות דים סאם: אתם צריכים מים רותחים לרוב הארוחות שמכינים במטבח. לבישול פסטה, תפוחי אדמה ואורז. וכך גם לקילוף עגבניות, חליטת ירקות והכנת רוטב. ומה לגבי ניקוי קרש החיתוך? ושטיפת להבי המערבל?
תארו לעצמכם שלא תצטרכו למלא קומקום בכמות מים מוערכת ולהמתין עד שהוא ירתח. הקוקר חוסך הרבה מאוד זמן. זמן בו תוכלו להשתמש כדי לקצוץ את הירקות. או למזוג כוס יין.
ואז יש את הרגעים המיוחדים האלה, בהם הקוקר הוא הכרחי בכל מטבח. ארוחת בוקר בשבת עם בן / בת הזוג שלכם, שאוהב ביצה עלומה וקפה טרי אבל שלא אוהב לחכות יותר מדי זמן. הרגעים בהם אתם מרגיעים את התינוק הרעב בחלב שמוכן תוך שניות ספורות. מסיבת הילדים כשאתם משעשעים 30 ילדים עם נקניקיות. ההתארגנות המשפחתית כאשר זוללים צלחות ענקיות של ספגטי בולונז. אבל גם: אותו ערב נדיר שיש לכם רק לעצמכם עם ספל תה גדול על הספה.
עם קוקר, המים הרותחים זמינים באופן מיידי. וזה מביא מעט רוגע לבית. בימים שאתם מנסים לחפש את מתכונים מיוחדים, אבל במיוחד בימים בהם עסוקים בעבודה, בלימודים, בספורט ובחוגים. כי בכנות, אין יום שבו אין לכם משהו טוב יותר לעשות מאשר לחכות למים שירתחו.